Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Der er rigtig mange hænder i gang..

Webredaktør, udgivet d. 30. maj, 2013

Når vi er færdige med ungdoms- og sponsorcykelløbet i forbindelse med Lys Nat på fredag den 31. maj, er vi igennem det sidste af de større arrangementer her før sommerferien, hvor overskriften hele tiden er og har været at samle penge ind til fællesskabet.

Jens Christensen 2013Vi skrev omkring nytår rundt til alle, om de økonomiske problemer vi skulle kæmpe os ud af, efter at vort forsøg på at skaffe flere tilskuerindtægter ved at placere kampe i Horsens var slået fejl.

Siden har der været meget gang i mange aktiviteter og det er derfor dette skriv omkring hvad der egentlig er og har været i gang, og igen hvor stor en opbakning vi har fået til dette fælles arbejde fra stort set alle i klubben og i forældrekredsen.

Vi er kommet godt over Støttefesten den 3. maj, hvor vi ender med et overskud på godt 230.000 kr, efter virkelige flotte donationer fra Esben og Bettina Karstensen, Samba og Steffen Dalsgård fra Skanderborg Bilcentrum, samt andre skænkede gevinster til vort lotteri og auktion over lamper fra Frandsen Lighting. Her var der samlet 250 gæster alene fra vore sponsorer og klubbens medlemmer og tilhængere. Dette arrangement var slet ikke annonceret offentligt men alligevel var der totalt udsolgt. Udover de mange gæster, var der også her flot opbakning fra vore hjælpere til at få det hele til at klappe, lige fra opstilling af borde og til slut at få det hele ryddet igen kl. 02.30.

På Fredag i forbindelse med Lys Nat afvikler vi først ungdoms cykelløb kl. 17.30, hvor det er forældre som sponserer i forhold til antal kilometre det enkelte hold cykler. Der er virkelig taget flot imod denne mulighed for at bidrage til fællesskabet fra vort ungdomsudvalg, og det bliver rigtig spændende at se hvordan det spænder af, og hvad det kan bidrage med.

Derefter afvikler vi sponsorcykelløb kl. 19.00 i samarbejde med Cityforeningen og Bloms Butikscenter, hvor der er 10 sponsor cykelhold på podiet og hvor vi udover cyklingen også sælger pølser, øl og vand.

Samme dag har vi 25 personer som hjælper til med lageroptælling hos STARK – det er vores Veteran afdeling og pigerne fra 1 div. og U 18 mandskabet som hjælper til her.

De samme piger fra 1 div. og U 18 var sammen med Ligaherrerne også i gang da vi var hjælpere til Nordea årsmødet i marts..

Da der var Motorevent i Adelgade arrangeret af Lokalavisen, var vi klar med fadølssalg, og vi er også med når der skal sælges pølser, øl og vand i Byparken til Kulturhusets Sct. Hans arrangement, ligesom vi bemander en stand til denne weekends motorshow hos Via Biler – her er det salg af OK benzin kort det gælder.

Herefter er det planlægningen og bemandingen af de mange aktiviteter som finder sted i forbindelse med Festivalen, hvor vi er med i Skoven, på kærligheden og i Vrold, og hvor vi har stort set alle i gang med en eller anden opgave, ligesom vi medvirker efterfølgende ved oprydningen. Der skal nok være over 500 personer i gang på den en eller den anden måde.

Vi skal heller ikke glemme Håndboldskolen, som også er en aktivitet, som udover en masser af gode oplevelser, også giver et overskud til klubben.

Skanderborg håndbolds venner har i en del år efterhånden samlet penge ind ved at sælge julekalendere og arrangere motionsløbet Søen Rundt, der i år løber af stablen søndag den 15 september.

Jeg forventer ikke at vi når helt i mål omkring økonomien ved de mange aktiviteter, men uden de her nævnte aktiviteter, ville det have været sværere at finde veje for de sidste indtægter vi mangler for at skabe balance.

Her vender vi senere tilbage med hvilke muligheder vi der kan lægge frem for økonomiske bidrag på den en eller den anden måde.

Der er rigtig meget i gang, for at tjene ind til Håndboldklubben.

Formand Jens Christensen

Website Security Test