Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ung landsholdsspiller til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 24. april, 2013

Skanderborg Håndbold har lavet aftale med U21 landsholds stregspiller Lars Mousing fra næste sæson.

Lars Mousing 2Lars Mousing er 21 år og har i indeværende sæson spillet i Nordsjælland Håndbold, som rykkede ud af ligaen. Karrieren startede i Amager SK og gik sidenhen via GOG til Ajax København, hvorfra Lars Mousing skiftede til Nordsjælland inden denne sæson.

Sportschef Jesper Koch:

Lars Mousing er et af de mest lysende unge talenter på stregspilspladsen, som jeg tror kan blive en profil i ligaen i de kommende år. Han har været en fast bestanddel af U-landsholdet igennem hele hans ungdomstid og er i dag med i brutto truppen på U21 landsholdet, der slutter til sommer.

Han har vist i denne sæson at han allerede kan klare sig i ligaen og jeg tror han har den rigtige indstilling til at kunne komme langt som håndboldspiller. Vi skal have nogle unge stregspillere kørt i stilling i Skanderborg, som kan tage over for Kasper Povlsgaard når han engang indstiller karrieren, og jeg ser frem til at følge hans udvikling i den kommende sæson.

Kontrakten gælder for de kommende 2 sæsoner.

Website Security Test