Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 Piger Danske Mestre

Webredaktør, udgivet d. 21. april, 2013

Skanderborg Håndbolds U16 Piger vandt her til formiddag det danske mesterskab 2012/2013.

Efter lørdagens uafgjorte 22-22 mod FCM Håndbold og sejr over HIK med 28-22, kunne Skanderborgs dygtige piger sikre sig DM guldet med en sejr over BK Ydun søndag formiddag.

Netop BK Ydun slog Skanderborg i U16 DM finalen sidste år, og københavnerne havde 2 point efter 2 uafgjorte kampe lørdag.

U16P DM7 2013Kampen blev en lang Skanderborg opvisning. Alle hidtige kampe ved DM stævnet havde været utroligt jævnbyrdige med 3 uafgjorte og en enkelt Skanderborg sejr over HIK, men i dagens kamp var jævnbyrdigheden aldeles forsvundet.

Skanderborg lagde ud som lyn og torden og ved pausen førte de grønne allerede 17-11, og det lugtede for alvor af guld.

Efter pausen fortsatte Skanderborg med at dominere, og BK Ydun forlangte timeout allerede efter 3 minutter, ved 20-11. Et ultra offensivt 3:3 forsvar var sidste skud i bøssen for de lilla københavnere, men det hjalp kun kortvaring. Efter 40 minutter kom første 10 måls føring ved 25-15 og kampen var reelt afgjort. De sidste 20 minutter blev en lang opvisning i effektivt forsvarsspil og en giftig kontrafase, og da dommerne fløjtede for sidste gang stod der de knusende cifre 38-20 på måltavlen i Vejlby Risskov Hallen.

Jublen kunne bryde løs og sejrsfesten kunne begynde.

Stort tillykke til hele holdet, inclusiv spillere, trænere, ledere, forældre og tilskuere.

Holdet drager hjem til sejrsfest i fælleshuset på Poul La Coursvej (overfor SHEA) ca. kl. 15 – og alle er meget velkommen til at komme forbi i løbet af eftermiddagen og aftenen og sige tillykke til holdet.

STORT TILLYKKE

U16P DM3 2013

 

Website Security Test