Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 piger suveræne jyske mestre i 2 division

Kirsten B Madsen, udgivet d. 7. april, 2013

U 14 piger 2012-13 vandt JMU14 piger suveræne jyske mestre i 2 division.

Det blev til 3 sikre sejre ved lørdagens mesterskab i 2. division. Skanderborg pigerne havde set frem til 3 spændende kampe, efter et langt forår, hvor der ikke har været ret megen modstand. Det blev dog ikke til meget spænding i Skæringhallen lørdag, dertil var vores piger for stærke.

Eneste kamp med en snært af spænding blev dagens 2 kamp mod den senere 3er Hornbæk. Først efter 10 minutter fik vi slået et hul på 4 mål. Et forspring som vi holdt på 3-4 mål indtil sidste minut af kampen, hvor Hornbæk fik reduceret nederlaget til 2 mål, men super spændende blev det ikke. Ikast og Bjerringbro vandt vi stort over.

Alle piger leverede en kanon indsats på dagen. Målvogterne tog godt fra, og i angrebet bød alle spillere ind med scoringer. Pigernes mål har siden den missede kvalifikation til 1. division været at vinde 2. division. Flot det lykkes, og på så overbevisende måde, med et plus på 27 scoringer på 3 kampe. TILLYKKE til trænere og spillere.

Samlet målscore for Skanderborg : Stine Kristensen 14, Natascha Kejser 13(8), Rebekka Jørgensen 12, Isabella Frezzolini 10, Signe Kirk 6, Louise Herskind 4, Camilla Mangor 4, Monica Viborg 3, Malene Møller 1

Bagerst fra venstre: Holdleder Gitte Jørgensen,Træner Morten ”Molle” Christensen, Louise Herskind, Malene Møller, Stine Kristensen, Rebekka Jørgensen, Isabella Frezzolini, Signe Kirk, Træner Troels Pedersen

I midten: Natascha Kejser, Camilla Mangor, Monica Viborg

Forrest: Camilla Enevoldsen, Sofie Pold

 

Website Security Test