Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U10/12 heldags træning tors/fre

Webredaktør, udgivet d. 2. april, 2013

Grundet konflikten på skoleområdet, arrangere Skanderborg Håndbold en ekstra gratis mini håndboldskole for alle klubbens U10 og U12 spillere, torsdag og fredag i denne uge.

BørnLockouten er en glimrende mulighed for os som klub til at give endnu et tilbud til børnene. Vigtigt er det at pointere, at vi naturligvis ikke vil være skruebrækkere i denne konflikt, men at vi blot ønsker at give børnene mulighed for endnu mere håndbold end de har i forvejen.

 Derfor inviterer vi hermed til åben håndbolddag torsdag og fredag i denne uge fra 8.15-14.00.

 Skolen foregår udelukkende i Morten Børup hallen og vil blive varetaget af forskellige trænere og spillere fra de højere rækker i klubben.

 Da det er en åben håndboldskole er der naturligvis ikke noget velorganiseret program, men derimod materialer og mandskab til at kunne lave en masse sjove og impulsive håndboldaktiviteter i løbet af dagen, udover selvfølgelig en masse tid til at lege med de detaljer man ønsker at blive bedre til.

 Vi håber at rigtig mange af jer har lyst til at kigge forbi MB torsdag og fredag. Man er naturligvis ikke forpligtet til at være der i hele tidsrummet. Blot mød op når du har lyst.

Cafe Grøn i Hjertet har lovet at holde åben, så der kan købes mad og drikke begge dage dage.

 Med sportslig Hilsen Nicolej Krickau

Website Security Test