Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Træner søges til 2. div herrer

Webredaktør, udgivet d. 12. april, 2013

Vi har i denne sæson endeligt fået vores 2. holds herrer rykket tilbage i 2. division. Efter tvangsnedrykning pga nedspil for 1. holdet i 1. division for 4-5 søsoner siden, har vi haft utroligt svært ved at sikre en stabil trup og en godt træningsmiljø omkring vort 2. holds herrer. Det er nu endeligt lykkedes, da Chresten Jørgensen lykkedes at rykke holdet suverænt op i denne sæson.

ligaholdet_2012_2013Chresten Jørgensen ønsker i næste sæson primært at være aktiv spiller på 2. divisionsholdet, så vi søger en primær træner for 2. divisions herrerne til den kommende sæson.

Vi har lavet et oplæg til en stillingsbetegnelse, hvor den ansvarlige også skal have en berøring med SHEA akademiet, hvor en del af spillerne også er tænkt at have en rolle på 2. divisionsholdet næste sæson.

Der ligger en stor opgave for os at sikre, at vi får genoprettet et godt træningsmiljø på 2. holds herrer, når vi nu langt om længe har fået holdet genetableret i 2. division. Det skal være et miljø der både træner med ligatruppen og mod U18 drengene, der får et rigtigt stærkt hold i næste sæson.

Interesserede kan henvende sig til sportschef Jesper Koch på 4020-0164 eller mail jek@toprent.dk

 

Website Security Test