Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg – Ribe-Esbjerg 25-27

Webredaktør, udgivet d. 10. april, 2013

Skanderborg Håndbold – Ribe-Esbjerg 25-27 (8-14)

En katastrofal 1. halvleg blev afgørende for dagens hjemmekamp mod Ribe-Esbjerg. Selvom det havde været et tema for holdet efter de 2 første kampe i kvalifikationsspillet, kom vi igen ud til kampen i dag helt uden fart, tempo og kvalitet. Lynhurtigt bragte gæsterne sig foran 0-4 og 2-8, mod et underligt tamt og febrilsk spillende hjemmehold.

Liga 2013 (8)Morten Børup Hallen var fyldt til absolut sidste plads, så opbakning var der ikke mangel på, men lige lidt hjalp det på spillet. Der var ingen fart i angrebsspillet og kom vi frem til chancer alligevel, stod gæsternes målmand Kasper Larsen i vejen for afslutningerne. Sølle 3 mål lavede hjemmeholdet de første 20 minutter, hvor gæsterne lavede 10 alene i de første 10 minutter. Heldigvis blev Ribe-Esbjergs scoringsfrekvens langsommere som halvlegen gik, og pausestillingen viste 8-14 efter pausefløjtet.

Efter pausen fik Skanderborg bedre gang i angrebsspillet, men Ribe-Esbjerg formåede hele tiden at svare igen på vores forsøg på at indhente føringen. Efterhånden som halvlegen gik begyndte Ribe-Esbjerg at løbe tør for kræfter og vi nærmede os pludseligt ved 18-21 efter 19 minutter. Igen trak gæsterne fra og kampen syntes afgjort ved 21-25 med 6 minutter igen. Skal vi roses for noget i dag, må det være at vi ikke gav op på noget tidspunkt, og Morten Børup Hallen nærmede sig kogepunktet med 2 minutter igen, da vi fik reduceret til 25-26. Ribe-Esbjerg holdt hovederne kolde og fik slået det sidste søm i kisten  Det havde heller ikke været fortjent hvis vi havde fået point i dag, dertil var vores 1. halvleg simpelthen for dårlig.

Skanderborg måtte stille op uden Andreas Væver der kom skadet fra landsholdssamling i sidste uge, men Buster Juul gjorde det fint på venstre fløj og blev næstmest scorende med 5 mål. Jonas Hansen kom på mål efter pausen, og stod en fin halvleg, efter hans lange skadespause.

I puljens anden kamp, vandt Lemvig over Ajax København og dermed er puljen ved at knække over. Ribe har 6 point, Skanderborg 5, Lemvig 4 mens Ajax stadig er uden point. Der er stadig 6 point at spille om, så alt kan ske endnu. Næste kamp er på udebane i Lemvig på søndag kl. 15.00, og der skal med stor sandsynlighed tales med store mentale bogstaver inden den opgave, vi skal til at spille håndbold i 60 minutter nu.

 Målscorer Skanderborg Håndbold:

Mathias Helt 6, Buster Juul 5, Lasse Justesen 4, Rasmus Kaagaard 3, Kasper Povlsgaard 3, Kenneth Peters 2, Morten Kirk Olesen 1, Peter Balling 1.

Målscorer Ribe-Esbjerg:

Jeppe Rieber  7, Ronnie Mathiasen 6, Simon Krogh 3, Mads Jepsen 3, Jonas Langerhuus 3, Lars Nielsen 2, Kasper Nielsen 2, Jacob Holm 1.

Website Security Test