Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg Håndbold – Ajax 35-27

Webredaktør, udgivet d. 17. april, 2013

Skanderborg Håndbold – Ajax København 35-27 (15-11)

Skulle vi tilbage på 2. pladsen, krævede det en sejr på hjemmebane over Ajax og samtidigt pointtab til Lemvig. Begge dele lykkedes og vi har nu det bedste udgangspunkt inden sidste runde på søndag.

Liga 2013 81Ajax København fik den værst tænkelige optakt til kampen, da holdet sad i kø på motorvejen, og det forsinkede københavnerne så meget at der til sidst ikke var mere køretid tilbage på chaufførens køreskive. Skanderborg Håndbold bussen blev kørt frem i en fart og bus Peder måtte hente hele Ajax holdet på en rasteplads syd for Skanderborg. Kampen blev udsat i 15 minutter og det var bestemt ikke den optimale optakt for gæsterne.

Skanderborg startede da også klart bedst og var efter 4 minutter foran 3-0. Føringen holdt til midt i halvlegen, hvor Ajax havde held med at stresse hjemmeholdet med en dobbelt mandsopdækning og fik kontakt ved 9-9 efter 20 minutter. En Skanderborg timeout løste dog de problemer hurtigt og effektivt, og hjemmeholdet kunne gå til pausen foran 15-11.

Den føring kom aldrig i fare efter pausen, hvor Skanderborg igen kom bedst ud fra omklædningsrummet. Efter 43 minutter var vi foran med 8 mål ved 24-16 og kampen var reelt afgjort. Trænerteamet fik brugt hele bænken med henblik på søndagens afgørende kamp, men det faldt niveauet ikke af i dag. Største føring var 9 mål men Ajax fik også vist at der er masser af kvalitet på holdkortet fra 1. divisions nr. 2. Specielt Lars Agersted og Lasse Sinding gjorde det godt i angrebsspillet og lavede mange flotte mål, specielt i 2. halvleg. Også den tidligere Skanderborg playmaker Christian Køhler spillede en god kamp.

Lasse Justesen 2013 54Mest fremtrædende Skanderborg spillere var fløjene Lasse Justesen og Buster Juul, sammen med Matias Helt der blev topscorer med 8 mål.

Kampen bød også på et rødt kort allerede i 1. halvleg, da Andreas Hampe modtog det socialdemokratisk farvede kort fra dommerne, efter en forsvarsaktion i kontra mod Lasse Justesen. Det havde mere været på sin plads i 2. halvleg, da Johan Hansen blev underløbet af en Ajax spiller i en fløjafslutning, der kunne være endt meget værre end den heldigvis gjorde.

I dagens anden kamp vandt Ribe-Esbjerg over Lemvig, efter at Lemvig eller havde ført kampen igennem. Dermed sikrede Ribe-Esbjerg sig den ene direkte ligaplads, og søndagens 2 kampe afgør om det bliver Skanderborg eller Lemvig der kan sikre sig den anden direkte plads. Skanderborg har 7 point og Lemvig 6. Dermed er kravet 1 point på udebane i Esbjerg på søndag, så er ligapladsen sikret. Vinder Lemvig på udebane over Ajax, og vi ikke får point med hjem fra Esbjerg, så må vi ud i ekstra kampe mod Skive om den sidste ligaplads til sæsonen 2013/2014. Kampene spilles samtidigt kl. 15.00 på søndag.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Matias Helt 8, Buster Juul 7, Lasse Justesen 6, Kasper Povlsgaard 3, Rasmus Kaagaard 3, Martin Laursen 3, Michael Pedersen 2, Jesper Johannesen 2, Peter Balling 1.

Målscorer Ajax København:

Lasse Sinding 5, Lars Agersted 4, Christian Køhler 4, Gulliver Jarvad 4, Jesper Munk 3, Philip Monberg 2, Nikolaj Egetorp 2, Patrick Brogaard 1, Andreas Hampe 1, Mick Schubert 1.

Website Security Test