Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Povlsgaard: Forum kostede point

Webredaktør, udgivet d. 23. april, 2013

Anføre Kasper Povlsgaard er yderst tilfreds med at den direkte kvalifikation lykkedes og der igen bliver liga håndbold i Morten Børup Hallen i næste sæson.

Kasper Povlsgaard 2012 (4)Det er meget tilfredsstillende vi nu er sikret endnu et år i ligaen, det var jo det overordnede mål for sæsonen. Vi havde sat næsen op efter flere end de 19 point vi fik i sidste sæson, men det lykkedes desværre ikke. Vi fik skrabt 17 point sammen, og set i forhold til de utroligt mange skader vi har haft, skal vi trods alt nok være tilfredse med den pointhøst. Vi fik 8 ud af 12 mulige point i kvalifikationsspillet, og det kan vi godt være tilfredse med.

Vores hjemmebane har kostet lidt i denne sæson. Forsøget med at spille nogle kampe i Horsens var sportsligt ikke til vores fordel, for vi manglede virkeligt opbakning til mange af kampene. Jeg syntes stadig det var den rigtige beslutning af klubben at forsøge i Horsens, men sportsligt tror jeg det har kostet lidt. De resterende kampe i Morten Børup Hallen blev alle SKAL kampe, i stedet for vi tidligere har kunnet overraske når kampene var KAN kampe i cigaræsken mod de store hold.

Kasper Povlsgaard 2013 4Alle siger jo at sæson nummer 2 altid er sværere end sæson nummer 1 efter oprykning, og den har vi jo så nu overlevet. Det er klart at de øvrige hold var bedre forberedt i denne sæson, og der var ikke nogen der undervurderede os i år. Vi fik jo heller ingen point mod top 5 holdene i denne sæson, selvom vi var tæt på flere gange. Sidste sæson slog vi både Tvis og BSV på hjemmebane, og næste sæson skal vi gerne i gang med at overraske igen.

Website Security Test