Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg – Ajax

Webredaktør, udgivet d. 16. april, 2013

Bøtten vender nu…

Uheld, marginaler, ydre faktorer og manglende dygtighed i længe nok sekvenser, bliver imorgen vendt på hovedet til det bedre og sjovere!

Nicolej Krickau 2012Man kan altid gå to veje, når man føler man er lidt ramt. Man kan acceptere og blive ved at påminde sig selv om situationen eller man kan prøve at tage så meget som mulig kontrol over situationen selv. Vi har på holdet helt klart valgt det sidste og det forsikrer jeg, at man kan se i kampen imorgen. Det vil blive et Skanderborg hold med massevis af overskud og vilje til at jagte de helt små marginaler.

Udfordringen mod Ajax imorgen bliver helt klart en mentalt krævende opgave. At spille med at SKAL vinde mod et hold der bare kan spille frit er aldrig nemt. Men vi fokuserer fra nu af kun på hvordan vi selv kan flytte på de faglige parametre.

Ajax viste i første kamp mod os, at de er et rigtig dygtigt forsvarshold med super gode keepere. For at løse den ende kræver det meget mere fart uden bold og kvalitet i teknikken end vi havde sidst. Taktisk gjorde spillerne det egentlig fint, men vi manglede de to overstående i for lange perioder. Det skulle gerne være bedre imorgen.

Defensivt skal vi spille med stor fysik samt kunne håndtere deres 7 mod 6 spil, så vi igen kan have held til at udtrætte dem.

God kamp!

Nicolej Krickau

Website Security Test