Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Lemvig – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 13. april, 2013

På jagt efter en bedre åbning…

Nicolej Krickau 2012 (3)Når vi imorgen går på banen mod Lemvig, står vi overfor en super stor udfordring mod et rigtig godt kørende Lemvig hold. De har en stærk hjemmebane og viste nede hos os at de besidder rigtig meget kvalitet, hvilket holdkortet også bevidner.

Vores opgave er delt i flere temaer. I første omgang skal vi ud og spille godt i mere end 2. Halvleg. Vi skal ikke nødvendigvis føre fra start til slut, men vi skal forhindre at have store huller at lukke i løbet i kampen. Derudover skal vi ret taktisk være nøjagtig så kompakte som sidst mod Lemvig og så skal vi være dygtige til at bringe mange mange afleveringer ind i vores spil.

Vi ser frem til Stort drama!

Nicolej Krickau

Website Security Test