Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mousing: Satser alt på håndbolden

Webredaktør, udgivet d. 25. april, 2013

21 årige Lars Mousing skifter til sommer fra Nordsjælland Håndbold til Skanderborg Håndbold, og skifter hjembyen København ud med nye omgivelser i Jylland.

Lars Mousing 1Efter Nordsjælland Håndbolds nedrykning fra håndbold ligaen var jeg ikke i tvivl om at jeg gerne ville fortsætte karrieren i en jysk klub. Jeg har de sidste sæsoner savnet at træne i et bedre miljø og det var min vigtigste prioritet da jeg skulle vælge ny klub.

Skanderborg Håndbold er for mig attraktiv pga klubben har ry for at have et af de bedste træningsmiljøer i landet. Næsten alle spillerne er unge og har et mål om at udvikle sig yderligere, og det tror jeg gør en positiv forskel. Jeg ved godt jeg ikke kommer til at spille om medaljer i Skanderborg, men det er heller ikke der jeg er i min karriere endnu. Jeg skal udvikle mig meget endnu inden jeg er klar til at spille på et tophold og jeg ser meget frem til at kunne lære noget af Kasper Povlsgaard, som jeg har hørt meget godt om.

Jeg kender en del af de unge spillere fra landsholdet og fra ungdomshåndbolden, så jeg er ikke helt på bar bund når jeg møder ind efter sommerferien.

Jeg har mod på nye udfordringer og jeg glæde mig til at prøve livet i Jylland. Jeg har boet i København hele mit liv men nu er jeg parat til at rykke teltpælene op og satse alt på håndbolden. Jeg er overbevist om at det er i Jylland og specifikt i Skanderborg, der er det bedste for mig lige nu.

JyllandHåndboldmiljøet på sjælland er ikke så godt som man kunne håbe. Træningsmiljøet er i mine øjne ikke så godt som mange steder i Jylland og der er efterhånden ikke så mange klubber tilbage. Jeg håber at starte med at læse idræt i Århus til sommer og det passer rigtigt godt med placeringen i forhold til Skanderborg.

Jeg har hørt fra mange at Skanderborg Håndbold også er en god klub rent socialt, og nu ser jeg også frem til at opleve Skanderborg Festival, som jeg aldrig har været på, men hørt meget om fra Skanderborg drengene igennem mange år.

Website Security Test