Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Langerhuus hjemme igen på onsdag

Webredaktør, udgivet d. 7. april, 2013

Jonas Langerhuus er tilbage på sin gamle hjemmebane på onsdag, når Skanderborg Håndbold og Ribe-Esbjerg tørner sammen i kvalifikationsspillet.

Glæder du dig til at optræde i Morten Børup Hallen igen på onsdag

Ja det bliver forhåbentligt et glædeligt gensyn. Det er en helt speciel følelse for mig at spille i cigaræsken, hvor jeg har spillet i 6 sæsoner. Jeg føler Skanderborg er min barndomsklub, selvom jeg jo startede i SGI i Esbjerg som U10 og U12 spiller. Jeg kender alle i klubben og har stadig mange af mine bedste venner i Skanderborg. Det vil altid være en speciel følelse at komme tilbage og spille der.

Du skiftede til KIF Kolding før denne sæson, men skiftede væk igen da KIF København blev en realitet

Ja det blev jo pludseligt nogle helt andre forudsætninger i Kolding end dem jeg havde skrevet under på. Kolding gav mig valget om at blive eller finde noget andet, og jeg var ikke i tvivl om, at det ikke skulle være Kolding jeg skulle fortsætte karrieren i.

Hvad gjorde at du valgte Ribe-Esbjerg

Det lå jo lige til højrebenet da jeg var flyttet hjem til mine forældre i Esbjerg. Ribe-Esbjergs fremtidsplaner lød fornuftigt og jeg følte også at jeg havde gode chancer for at få noget spilletid, hvilket jeg jo også har fået.

Hvad har du oplevet som den største forskel på Ribe-Esbjerg og Skanderborg Håndbold

Der er meget forskel på træningskulturen i de 2 klubber. Vi er ikke så mange til træningerne i Ribe-Esbjerg, som jeg har været vant til. Vi træner ikke så meget med U18 holdet, men mere alene med liga holdet. Vi træner fint hernede og har også flere træninger, end jeg havde i Skanderborg. Man får knap så mange pauser i træningerne, når vi ikke er så mange, så jeg føler mig lidt mere træt i perioder.

I Skanderborg er der mere samarbejde med U18 holdet og de faste ugentlige træninger med U18 praktisere vi ikke hernede, det er lidt mere ad hoc. I Skanderborg var den fysiske træning lagt meget ind i haltræningerne i samarbejde med fysisk træner Thomas Coortebeck, det fungere også lidt anderledes hernede.

Hvordan har du oplevet forskellen mellem Jesper Holm og Nick Rasmussen som trænere?

Det er svært at svare på syntes jeg. Nick Rasmussen har måske et større temperament og er meget kontant, men jeg husker nu også Jesper Holm kunne dele skideballer ud. Jeg er glad for samarbejdet med Nick her i Esbjerg, han er kontant, men jeg syntes det er på en fair måde. Jeg tror godt han kan lide spillere med stort fighterhjerte, og der har jeg måske et plus i forhold til ham.

Sidst du var i Morten Børup Hallen afgjorde du nærmest kampen alene, mens du spillede knap så prangende i Ribe Fritidscenter

Ja jeg har noget at rette op på efter kampen i Ribe, det var en af de dårligste kampe, jeg har spillet i denne sæson. Jeg har nu ikke nogen forhåbninger om at score på skruebold fra 0 grader i sidste minut, som sidste gang i Skanderborg. Det var vist en once in a lifetime oplevelse, og det er jeg sikker på Jonas Hansen er enig med mig i.

Hvordan går det på onsdag

Jeg tror vi vinder 27-29 og jeg laver 7 mål og en masse assists

Website Security Test