Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krickau roser opbakningen

Webredaktør, udgivet d. 2. april, 2013

Efter en god nats søvn ovenpå den særprægede kamp mod Lemvig, kom Nicolej Krickau med sit syn på kampen og oplevelsen.

Når man har scoret 4 mål efter 25 minutter, må man selvfølgelig kigge ydmygt på de to point og være super fokuseret på at løse de spillemæssige udfordringer. Kampen igår viste ligesom kampen mod Ajax, at vi er afhængige af tempoet for at kunne skabe gode nok chancer.

 Liga 2013 22Lemvig stregspiller Kristian Olesen var meget dygtig til at tage dybden tidligt og dermed gøre det svært for os at spille tæt på forsvaret, hvilket som udgangspunkt er bedst for vores ikke så store spillere.

Det ændrer kampens adfærd markant efter pausen, at Matias Helt spiller med større afstand og højere fart ned mod deres midterforsvar. Den større afstand gjorde at Kristian Olesen ikke længere kunne ødelægge krydsene og Matias skaber et utal af chancer på den baggrund. Derudover bliver vi ganske enkelt mere aggressive i vores direkte spil mod målvogter Degnbol og senere Jepsen.

Det var tøvende og sløjt i 1. Halvleg. Defensivt leverer alle et sublimt niveau, men udover Povlsgaard, Peters, Kirk og Helt i 4 blokken, leverede Væver en outstanding indsats på toppen, ligesom Lasse spillede en suveræn kamp.

Alt dette fylder naturligvis dagen efter men publikums indsats fylder meget mere. Det var med længder den bedste opbakning i år og det betød alt for spillerne. Der skal derfor lyde en stor tak til alle disse. Vi håber meget i kommer igen 10/4 mod Ribe-Esbjerg og Jonas Langerhuus.

Website Security Test