Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krickau: Hjem og spise vitaminpiller

Webredaktør, udgivet d. 15. april, 2013

Der går jo mange tanker igennem hovedet efter en kamp med så meget nerve og intensitet.

Vi vidste jo godt vi ville få det sværere ved at lave mål da Peter Balling fik rødt kort og det gjorde ekstra ondt da Matias Helt også måtte udgå.

Vi må rose Lemvig for at få lavet krig på banen og vi lader os gå med i den hektiske atmosfære som kampen kommer til at foregå i. Vi fik aldrig den ro vi normalt har på holdet når vi spiller med grundstammen til slut i kampene, og det bliver for forceret. Ros til Jesper Johannesen som gjorde alt hvad han kunne i en svær situation, der blev læsset meget over på hans position og med den begrænsede rutine han har syntes jeg han løste det flot.

VitaminpillerVi skal hjem og spise nogle vitaminpiller nu, så vi kan blive klar til de sidste 2 kampe. Vi skal kunne yde mere end i dag, og vi vil meget gerne undgå den 3. plads og de nervepirrende ekstra kval. Kampe som den placering giver. De kampe er ikke så sjove, for det er ren nerve og marginaler.

Website Security Test