Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kaagaard: Den sidste lærestreg

Webredaktør, udgivet d. 11. april, 2013

Rasmus Kaagaard kæmper med at finde formen igen efter en lang skadespause. Den unge playmaker var efter kampen i syv sind hvorfor spillet svinger så meget i kvalitet lige nu.

Rasmus Kaagaard 2013 Ribe

Vi tvinger igen os selv til at skulle spille en 2. halvleg hvor vi ikke har råd til at lave nogen fejl overhovedet. Det er en umulig situation vi stiller os selv i og jeg forstår simpelthen ikke hvorfor vi svinger så meget som vi gør lige nu. De store udsving kunne vi nå at hente mod de 2 hold fra 1. division, men i dag var Ribe for gode. Vi kunne såmænd godt have hentet Ribe igen i dag, men Kasper Larsen redder begge point til sit hold i dag, uden ham havde vi hentet Ribe på trods af vores kummerlige første 30 minutter.

 Det skal bare være den sidste lærestreg nu, vi kan simpelthen ikke blive ved med at gentage vores fejl. Nu gælder det udebane på søndag mod Lemvig, men vi har været gode på udebane i denne sæson, så det skræmmer os på ingen måde, men vi skal simpelthen til at tage os sammen nu. Jeg håber at alvoren er gået op for alle i dag, og at der kommer fuld koncentration på de sidste 3 kampe.

Foto: Skanderborgfoto.dk – Tomas Jensen

Website Security Test