Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

John Boye blev Man Of The Match

Webredaktør, udgivet d. 1. april, 2013

Kampsponsor Damstahl Stainless Solutions, valgte helt fortjent målmand John Boye til kampens spiller mod Lemvig-Thyborøn.

Liga 2013 55 (2)Jeg har fået en masse minutter i benene efter Jonas Hansen blev skadet i starten af februar, og efter nogle famlende kampe i starten begynder det at se fornuftigt ud nu. Samspillet med forsvaret er blevet markant bedre og det er bare noget andet at stå fuld tid i kampene end at blive skiftet ind.

 Vores taktik i dag gik jo meget ud på at stække deres skytter, og det lykkedes jo nærmest til fulde. Det gav selvfølgeligt mere plads til deres stregspillere end normalt, men det var den helt rigtige taktik vi havde valgt.

Det så måske lidt fjollet ud nogle gange når stregen fik så meget plads som de gjorde i nogle situationer, men det var en iskold prioritet inden kampen, og den holdt vi fast i kampen igennem.

Det var også fint der ikke blev behov for at Jonas Hansen skulle ind i dag. Hans hofte har brug for alt den ro den kan få, så han kan blive mere klar til de resterende kampe, hvis der bliver behov for det.

Website Security Test