Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Jesper Koch til Odder Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 1. april, 2013

Den nuværende sportschef Jesper Koch er fortid i Skanderborg Håndbold efter sommerferien. Jesper Koch har altid været i Skanderborg Håndbold men skifter pr. 1 Juli det ulønnede job som sportschef i Skanderborg Håndbold ud med en halvtidsstilling som sportschef i Odder Håndbold.

Jesper KochJeg har simpelthen fået et tilbud jeg ikke kunne sige nej tak til. Det bliver selvfølgeligt med lidt vemod at skulle sige farvel til Skanderborg, men jeg syntes ikke jeg kunne takke nej til det tilbud jeg fik fra Odder. Der er så mange spændende aspekter i 1. division lige nu, og jeg kender jo markedet for spillere rigtigt godt her i området. Ud over ansvaret for herreholdet, indebærer jobbet også at jeg skal rekruttere talentfulde dame talenter til 2. divisionsholdet i Odder, en opgave jeg også glæder mig meget til.

Jeg har lovet Skanderborg selv at finde min afløser som sportschef i Skanderborg, og jeg er glad for at kunne afsløre at vores gamle målmand Lars Alhage, har sagt ja til at tage over fra mig. Vores største opgave er jo p.t. at finde en ny målmands duo til næste sæson, så jeg syntes det mest naturlige var at en tidligere målmand tager over efter mig.

Website Security Test