Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Vi ramte bunden før pausen

Webredaktør, udgivet d. 11. april, 2013

Jeg håber vi har ramt bunden på en halvleg nu. Vi stivner fuldstændigt da dommerne fløjter op. Vi har lige siddet og set 1. halvleg mod Lemvig, hvor spillerne så hvor langsomt vi spillede, men vi laver den samme fejl igen i dag.

Jesper Holm 2013 (4)Ribe scorer på deres 8 eller 9 første angreb uden at vi er i nærheden af en redning, og så begynder vi at stresse. Så kommer der en bunke individuelle fejl, fordi vi bliver stresset.

Jeg kunne have accepteret hvis det var Lars Nielsen og Kasper Nielsen der havde lavet de 9 første mål, men det var de spillere vi havde forberedt os på der laver dem, og det er simpelthen ikke godt nok. Vores forsvar og målmænd rammer intet før pausen. Ribe-Esbjerg spiller jo en fin kamp, men de kommer ikke med noget vi ikke havde arbejdet med den sidste uge op til kampen, og det skuffer mig.

Vi har en mental udfordring vi skal have løst inden vi kører til Lemvig på søndag men vi skal huske på at vi stadig selv kan afgøre hvor i puljen vi skal ende. Vi har prøvet det her før og vi skal nok komme igen, men det kræver hårdt arbejde nu.

Skal vi tage de positive briller på, så spiller vi os til flere chancer i 1. halvleg i dag end vi gjorde mod Lemvig, men man må tage hatten af for Kasper Larsen i dag, han stod jo fremragende i alle 60 minutter i dag.

Website Security Test