Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Fin koncentration

Webredaktør, udgivet d. 18. april, 2013

Træner Jesper Holm var godt tilfreds med både spil og resultatet mod Ajax København.

Jesper Holm Nicolej Krickau 2013 4Jeg syntes vi spiller en god og koncentreret kamp, hvor vi er velafbalancerede i at få spillet mod mål. Jeg syntes også kampen bar præg af,  at vi havde mere at spille for end Ajax, forstået på den måde at der måske var lidt mere indsats fra vores side. Det var heller ikke gode betingelser for Ajax at de sad i kø og måtte haste på banen efter 4-5 timer i en bus, det var i hvert fald til vores fordel.

Jeg syntes vi fik brugt vores bænk rigtigt godt, og midt i 2. halvleg kunne jeg også få trukket stikket på både Kasper Povlsgaard og Peter Balling resten af kampen.

Vi har en yderst vigtig kamp igen på søndag, hvor jeg er meget sikker på, vi ikke får noget foræret i Esbjerg. Vi vil selvfølgeligt gøre alt, hvad vi kan for at hente point og selv afgøre tingene allerede på søndag, men skulle det kikse skal vi selvfølgeligt også være klar til at slå Skive over 3 kampe. Det bliver super spændende, og vi vil gøre alt hvad der er muligt for at afgøre det allerede på søndag.

Website Security Test