Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: En kæmpe forløsning

Webredaktør, udgivet d. 22. april, 2013

Det meste af truppen var samlet søndag aften i Morten Børup Hallen efter at vi sikrede os forbliven i ligaen i Esbjerg søndag eftermiddag. Det var en glad og lettet træner Jesper Holm der gjorde en lille status på en flot sæson.

Jesper Holm 21Kampen i Esbjerg forløb lige som vi gerne ville. Vi kom godt nok lidt skidt fra start og bagud 3-0 og spillede meget langsomt de første angreb, men det fik vi hurtigt rettet op på. Da nervøsiteten var banket af så spillede vi faktisk en ganske god kamp.

Der var en mærkbar forskel på motivationen i dag og det gjorde også noget af udslaget i løbet af kampen. Da først vi trak fra var det tydeligt at Ribe-Esbjerg ikke havde det mentale overskud til at komme tilbage i kampen.

Det var en kæmpe forløsning for os alle at få tingene afgjort og undgå de ekstra kampe mod Skive. De ekstra kampe om ligapladserne handler meget lidt om håndbold, men er ren nerve og marginaler, så det er vi alle meget glade for at vi nu undgår.

Nu holder vi 2 ugers pause og så går vi i gang igen med at forberede os på pokalkampen mod KIF Kolding København. Vi har aftalt med Kolding at vi fastlægger kampen efter deres semifinale mod Team Tvis Holstebro på søndag.

Website Security Test