Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Helt: Det var som dag og nat

Webredaktør, udgivet d. 1. april, 2013

Matias Helt kunne slet ikke få gang i spillet før pausen, men var som forvandlet i de sidste 30 minutter og blev topscorer med 8 mål.

Matias Helt 2013 5Jeg syntes egentligt vi var tændte før kampen men vi kom slet ikke i gang. Vi har det bare ikke godt med at være favoritter og der var ingen der bød ind i 1. halvleg. Jeg spiller selv skræmmende skidt før pausen og det var godt lige at få talt det hele igennem i pausen.

Vi fik langt mere fart i spillet efter pausen og jeg fik lavet nogle hurtige mål hurtigt i halvlegen, og det gav en god følelse og noget selvtillid. Derfra kunne vi jo gå på vandet og lige pludseligt fungerede det hele i offensiven.

Vores forsvar og John Boye spiller heldigvis godt i alle 60 minutter, og det holder os inde i kampen, ellers kunne Lemvig godt have fået point med herfra.

Website Security Test