Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Puma-Cup guld til U10 pigerne

Kirsten B Madsen, udgivet d. 3. april, 2013

U10 piger vandt Pumacup 2012-13Skanderborg Håndbolds U10 piger var i påsken til Puma Cup stævne i Støvring. Pigerne vandt samtlige 6 kampe og det tilmed med en samlet målscore på 104-19. Super fin præstation og en rigtig god afslutning på en fin sæson. Det var nogle stolte piger der senere samme dag hjemme i MB Hallen havde indløb med liga herrerne i velfortjente Puma træningsdragter med guld medaljen om halsen, hvorefter de storheppende så til at Lemvig blev besejret.

På billedet ses:
Forrest fra venstre – Sofie Hadbjerg, Caroline Nørgaard, Josefine Mikkelsen
Stående fra venstre – Alberte Ebler, Maria Alhage, Karoline Yde, Caroline Petersen, Anna Bertram Svenningsen
Træner – Lars Alhage

 

Website Security Test