Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Den hvide Abalo 3 år i Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 4. april, 2013

Skanderborg Håndbold har skrevet en 3 årig kontrakt med den færøske højrefløj Johan á Plógv Hansen.

IMG_8230Johan kom til Skanderborgs eliteakademi SHEA for 3 år siden som U16 spiller, og har udviklet sig eksplosivt gennem hans tid på SHEA. Den nuværende U18 spiller fik allerede sidste sæson debut i håndboldligaen. Siden jul har han været indlemmet fuldt i liga truppen i Skanderborg og har i denne sæson været med i 8 kampe i herre ligaen for Skanderborg.

Sportschef Jesper Koch:

Johan er en af de mest spændende spillere jeg har set på højre fløj. Han har et fysisk helt unikt talent og en springkraft jeg ikke har set magen. Han leder tankerne hen på Luc Abalo i springstyrke og teknik, og det ser man ikke så tit på disse kanter. Vi kender Johan særdeles godt gennem de sidste 3 år på SHEA, og han er en person der vil ofre det der skal til for at blive rigtig god. Derfor er jeg også ekstra glad over at vi er blevet enige om en 3 årig aftale med Johan, det sikre en lidt længere horisont for mig og bedre muligheder for at sikre mere kontinuitet på holdet.

Johan er lidt af et multitalent. Han har som U18 spiller allerede haft træninger med det færøske A-landshold og inden han kom på SHEA var han også udtaget til det færøske U-landshold i fodbold, så det er et rigtigt boldtalent vi har fået til Skanderborg.

Jeg er rigtig glad for det makkerpar vi får på højre fløj i næste sæson, hvor Johan kommer til at spille sammen med Tim Sørensen. Det er med sikkerhed et par af de mest spændende talenter på deres plads og jeg glæder mig allerede til at se dem i aktion.

Website Security Test