Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Dejlig dag som formand og bedstefar

Webredaktør, udgivet d. 4. april, 2013

En dejlig dag som formand og bedstefar

Formand Jens Christensens dag startede kl. 07.15 med netværksmøde i Cafe Grøn i Hjertet, hvor 25 af vore sponsorer deltog, heriblandt kommunaldirektør Lisbeth Binderup.

Jens Christensen 2013Da Lisbeth holdt sit indlæg kl. 08.10, blev lyset samtidig tændt i hallen og forventningsfulde U10 og U12 piger og drenge strømmede ind i hallen.

 Jeg kunne fortælle om vort initiativ med lock out håndbold, som var et initiativ fra nogle af vores driftige ungdomstrænere og ledere. Budskabet var hurtigt spredt via opslag på klubbens Facebook side, hjemmeside og via foreningsmailen.

Der var masser af ros fra deltagerne i netværket, og en dejlig oplevelse og understregning af at vore sponsorer støtter en forening med masser af initiativ og handlekraft.

 Udover mit hverv som formand for vores store håndboldklub, er jeg også så heldig at være bedstefar til 2 aktive U 10 drenge i klubben, og i sådan en lock out situation må vi bedstefædre jo træde til som chauffør for børnebørnene.

 Således kunne jeg opleve slutningen på dagens håndbold lock out med imponerende 72 glade håndboldbørn, og køre børnebørnene videre til deres normale træning i Niels Ebbesen Hallen. Ved afhentning her kl. 16.15, kom der så utrolig mange tilkendegivelser fra glade forældre som roste initiativet og bad mig om at hilse de mange trænere og SHEA spillere som havde brugt deres fritid på dette.

 En sådan dag er det bare endnu dejligere at være formand for Skanderborg Håndbold, og bedstefar til 2 drenge i et så velfungerende håndbold miljø.  

 En stor ros herfra til alle der har været med til dagens arrangement, og brugt jeres fritid på at hjælpe spillere og forældre i en særlig situation. Det er dejligt at opleve at vores trænere og ledere tager initiativ og kan føre tingene ud i livet på rekord tid. Det er ikke nemt at arrangere noget når man ikke ved om der kommer 2 eller 72 deltagere, men det var som sædvanligt ikke noget problem for grønne trænere.

 STOR ros og respekt og vi ses igen i morgen

 

Med venlig hilsen

Jens Christensen,

Formand og bedstefar

Website Security Test