Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Dagens fødselar Aage Armann 75 år

Webredaktør, udgivet d. 9. april, 2013

Skanderborg Håndbold ønsker idag vores tidligere pressechef og medlem af senior elite, Aage Armann tillykke med 75 år fødselsdagen.

flagAage Armann har i mange år været tilknyttet klubben som skribent på www.skanderborg-haandbold.dk og været med til at gøre denne side til en af de mest besøgte klubsider i håndbold Danmark. Aage blev kendt for sine mange små indlæg om spillerene i klubben og også mange interviews med de mange ildsjæle omkring klubben.

Interessen for at skrive om sport har fyldt meget i Aages liv. I en menneskealder arbejdede Aage Armann for Århus Stiftstidende, hvor han blandt andet dækkede de mange lokale kampe i fodbold og håndbold, i Århus området.

Aage Armann var i mange år håndboldtræner, og har trænet i et utal af klubber i Jylland. Også dommergerningen har haft Aages store interesse. Først som udøvende international dommer og senere som dommerpåsætter i mange år. Aage Armann var den ene af de 2 dommere der dømte den første 2-dommer kamp i Danmark, og det var faktisk umiddelbart efter indførelse af 2-dommer reglen, at Aage valgte at stoppe som aktiv dommer.

Aage Armann 1Før denne sæson valgte Aage at stoppe med hjemmesidearbejdet i Skanderborg, men han har stadig sin gang i klubben og står for kontakten og velkomst af liga dommerne i forbindelse med vore ligakampe. Derudover er Aage et velkendt ansigt til sponsor arrangementerne i Morten Børup Hallen, hvor han er medhjælper og er med til at servicere klubbens sponsorer.

Aage har stadig sin gang iblandt spillerne i ligatruppen og er meget vellidt af både nuværende og tidligere spillere i klubben. Godt humør og en god portion sort humor har altid været nogle af Aages kendetegn, og derudover er Aage klubbens absolut største fan af den tyske schlager genre.

Der skal fra klubben lyde et stort tillykke til Aage Armann med de 75 år idag.

Website Security Test