Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Buster: Vi skulle ha løbet mere

Webredaktør, udgivet d. 15. april, 2013

Buster Juul var glad for spilletid men træt af at tabe for anden kamp i træk.

Buster Juul 2013Vi får ikke nok fat i vores kontrafase. Da begge hold begynder at blive trætte, plejer vi at fortsætte med at løbe, men vi sænker tempoet og bliver vist for prægede af atmosfæren i hallen. De var jo mindst ligeså trætte som vi var, da de stort set ikke skiftede ud, men det virkede som om vi trak håndbremsen i stedet.

Vi må også erkende at vi brænder alt for meget i slutfasen, og det kan man vel ikke kalde andet end manglende kløgt fra vores side.

Jeg har fået fuld spilletid de sidste 2 kampe, efter Andreas Væver blev skadet til landsholdssamling. Jeg har stået i skyggen af Væver og er selvfølgeligt glad for at få chancen, om end det er på en lidt kedelig baggrund. Jeg forsøger at tage chancen nu men kan godt mærke det er ved at være lang tid siden jeg har spillet så meget som jeg gør nu. Min kampform er ikke helt så god som jeg gerne ville, for jeg syntes ikke jeg har været helt skarp nok. Det tager jo noget af glæden ved at få spilletid, at vi nu har tabt begge kampe jeg har startet inde i.

Jeg har efter lange overvejelser valgt at skifte klub til næste sæson. Jeg har haft en sæson hvor jeg først brækkede hånden og var ude i flere måneder, og efterfølgende havde jeg svært ved at få spilletid i ligaen. Jeg tror jeg har brug for noget hår på brystet og noget luftforandring, så derfor har jeg valgt at rykke teltpælene op og prøve noget helt nyt efter sommerferien. Jeg har været i Skanderborg altid, så det kan nok god være sundt at se hvordan tingene er andre steder end her. Jeg håber i hvert fald at det kan være med til at sikre at min udvikling kan fortsætte i den rigtige retning, for håndbold er det jeg gerne vil fremadrettet.

Website Security Test