Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ungdomsreferater uge 9 2013

Kirsten B Madsen, udgivet d. 11. marts, 2013

U14 piger 2. division Skanderborg – Silkeborg UH 35-11 (16-5)

Efter to kampe mod rækkens nummer 2 og 3, skulle pigerne møde Silkeborg UH der ligger nummer 6
Deres første møde resulterede i en 30 mål sejr til Skanderborg (41-11) hvilket gjorde det vigtigt at opsætte nogle delmål for kampen.
Forsvaret lagde for start af et kæmpe pres på modstanderen, hvilket resulterede i flere kontrascoringer og en tidlig føring. Forsvaret fortsatte de fine takter og høj koncentration i hele 1. halvleg og holdt modstanderen nede på 5 scoringer. Angrebsmæssigt kneb det dog lidt koncentrationen, hvilket gav alt for mange brændte chancer. Det var dog ikke værre end at Skanderborg gik til pause foran 16-5.
Efter pausen stillede Skanderborg med en anden formation i bagkæden, hvilket gav et andet flow, hvor de udnyttede hele banens bredde. Dette gav plads til backen på ydersiden, samt plads til fløjene, som kvitterede med mange fine scoringer. Forsvaret holdt niveau i de første 19 min. af anden halvleg, hvor silkeborg scorede 1 mål. De sidste minutter skulle 3-3 forsvar forsøges. (Det skal trænes lidt endnu) hvilket gav Silkeborg mulighed for at pynte lidt på resultatet som blev 35-11.

Målscorere Skanderborg: :Stine Kristensen 9, Camilla Mangor 7, Natascha Kejser 5, Isabella Frezzolini 3, Louise Herskind 3, Signe Kirk 3, Monica Viborg 3, Rebekka Jørgensen 2.

Website Security Test