Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 piger med spinkel chance for DM

Kirsten B Madsen, udgivet d. 15. marts, 2013

U18 SHEA Piger 2012/2013Skanderborgs U18 piger spiller sidste kamp i Ligaen hjemme i Morten Børup hallen kl 19.45 i aften. Pigerne ligger på en delt 2 plads a points med FCM.  FCM fik medhold i den protest de nedlagde i kampen mod Aalborg DH. Denne kamp skal derfor spilles om. Så det er desværre ude af vores hænder, om vi kan komme blandt to to bedste hold i Jylland og komme til DM siger træner Mikael Jensen, det kan vi ikke ændre på, så vi må forholde os til er kampen i aften som vi kan gøre noget ved. Hvis vi får point er der stadig en mulighed, men så er det som sagt ude af vores hænder, og vi må sætte vores lid til lidt hjælp fra det nordjyske. Men at vi stadig er med i kampen om en DM semifinale i sidste spille runde, var der nok ikke mange, der troede på udover os selv. Vi har haft troen på, at hvis vi præsterede, så kunne vi spille op med alle hold i puljen, hvilket vi også har bevist,  derfor er det ekstra surt, at vi ikke selv kan afgøre det i aften. Men en ting er helt sikkert vi vil kæmpe med alt hvad vi har for en sejr i aften, og så må vi se om det viser sig at være nok.

Website Security Test