Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 piger en sejr fra JM

Kirsten B Madsen, udgivet d. 12. marts, 2013

U14 piger 2 division Skanderborg – Ribe 35-20 (13-11)

Det blev den ventede sejr til hjemmeholdet i tirsdagskampen mod Ribe i NES hallen. Skanderborg kom ellers skidt fra start, og kom hurtigt bagud med 6-2. Hurtigt fik hjemmeholdet dog styr på forsvaret, og angrebsspillet blev langt bedre med mange bolde, og fornuftige afslutninger. Resten af halvlegen udbyggede vi stille og roligt føringen til pausestilingen 13-11. Fra 2. halvleg start var der aldrig tvivl om resultatet. Vi sad totalt på kampen. Mange flotte kontramål, og stadig godt angrebsspil resulterede i en sikker storsejr på hele 35-20. Pigerne mangler nu kun sejr i den sidste udekamp for at komme med til jysk i 2. division.

Målscorere : Isabella Frezzolini 8, Natascha Kejser 6, Louise Herskind 5, Stine Kristensen 4, Monica Viborg 4, Camilla Mangor 3, Signe Kirk 2, Rebekka Jørgensen 2.

Website Security Test