Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 piger hentede 2 point på svær udebane

Kirsten B Madsen, udgivet d. 3. marts, 2013

SHEA logo

Skanderborg hentede 2 point på svær udebane

Skanderborg troppede søndag eftermiddag op i den berygtede Bannerslundhallen i håbet om en sejr. Intet andet end en sejr var brugbart for Skanderborg, da spændingen i den vestlige Liga i særdeleshed er intakt.  

Første halvleg var en ganske jævnbyrdig affære, og de to hold fulgtes tæt ad. Skanderborg var tydeligvis en smule mærkede af den lange bustur, og første halvleg blev ifølge Skanderborgs trænerteam spillet på Team Nords præmisser. Stillingerne undervejs løb blandt andet på 3-4, 4-6, 8-9 og 13-11, hvilket betød, at Skanderborg gik til pause bagud med 2 mål.  

 Skanderborg tog fra anden halvlegs start bogstaveligt talt tyren ved hornene og udviste en energisk vilje. 13-14 blev hurtigt vendt til 15-17 og 17-23. Føringen holdt hele vejen hjem for Skanderborgs vedkommende, og 5 minutter før slutfløjt var stillingen 19-28 i Skanderborgs favør.

Pigerne kunne til slut juble over en 9-måls-sejr. 

Målscorere for Skanderborg:

Amalie Grøn 7, Othilia Christensen 7, Celine Holst 6, Thea Riis 4,Suzanne Bækhøj 3,  Amalie Angel 3, Marianne Dige 2,

 

Website Security Test