Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tim: Vemodigt og spændende

Webredaktør, udgivet d. 2. marts, 2013

Den unge Tim Sørensen glæder sig til skiftet til Skanderborg, men er også vemodig over at skifte barndomsklubben ud med nye udfordringer.

Jeg har spillet i Skive, siden jeg blev U-14 spiller, og har været rigtig glad for min tid i klubben. Håndboldmæssigt er jeg bare nået til et punkt, hvor jeg gerne vil prøve noget nyt, og er klar på nye udfordringer. Skanderborg er en klub med mange unge spillere, hvor jeg ser gode muligheder for at udvikle mit spil. Klubben er kendt for sit store talentarbejde, og det vil jeg gerne være en del af. Samtidig har jeg i mit valg af ny klub vægtet spilletid meget højt, og det tror jeg på, at jeg kan få i Skanderborg.  

Jeg kender en del af de unge spillere fra Skanderborg, som har været med på u-landsholdet og det bliver spændende også at danne fløj duo med Andreas Væver på klubplan.

Det bliver vemodigt at skulle takke af i Skive fH efter så mange år i samme klub, og jeg har meget at takke alle i klubben for. Jeg flytter til Århus til sommer og jeg var aldrig i tvivl om at Skanderborg var det perfekte valg for mig, til at få ny inspiration og udvikle mig yderligere.

Website Security Test