Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Theis: Ser frem til Barcelona

Webredaktør, udgivet d. 5. marts, 2013

Den tidligere Skanderborg spiller Theis Baagøe, var ganske fornøjet med udgangen af mandagens kamp mod sine tidligere holdkammerater.

Det var dejligt at få godt med spilletid i dag mod min gamle klub. Vi spiller skidt i slutningen af 1. halvleg og vi går fra 8-3 til 12-14. Vi fik en lille opsang i pausen og fik noget mere tempo i spillet i 2. halvleg, samtidigt med at Rasmus Lauge kom ind og gjorde det godt.

Theis BaagøeMit spil kan godt virke meget fokuseret på at jeg skal skyde udefra, når jeg kommer på banen, men det er det jeg får besked på, når jeg bliver sendt ind. Det er jo min force, men nogle gange kan jeg godt komme til at se lidt underlig ud, når jeg er så fokuseret på, at jeg skal afslutte angrebene. Det arbejder jeg med, men min rolle på holdet lige nu er mest at jeg skal ind for at skyde på mål mest muligt, og i dag gik det vist udmærket.

Jeg er glad for at være i BSV og lige nu glæder vi os meget til de 2 kommende kampe mod Barcelona i Champions Leauge. Det bliver en svær opgave med forhåbentligt også en stor oplevelse. Vi glæder os ihvertfald meget.

Website Security Test