Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Super Søndag i Cigaræsken

Webredaktør, udgivet d. 9. marts, 2013

Før og efter liga herre imorgen søndag tager imod Nordsjælland, spiller begge vore U16 hold nogle yderst interessante opgør, der begge er afgørende i bestræbelserne på at sikre DM deltagelse efter sæsonen.

Stadion anretningU16 Pigerne står med de bedste kort på hånden, når de kl. 18.30 møder Horsens HK i et ægte lokalopgør. Skanderborg pigerne kan med blot 1 point sikre sig deltagelse ved DM slutspillet.

U16 Drengene møder inden herre liga opgøret, Kolding IF der p.t. ligger på den DM kvalificerende 2. plads i ligaen. Puljen er helt tæt og Skanderborg kan med en sejr fortsat drømme om DM deltagelse, hvorimod et nederlag med stor sansynlighed vil betyde at DM bliver uden vores deltagelse.

2 rigtige gyser kampe, så der er god grund til at tage en lang dag i cigaræsken.

11.40 U16 Drenge Liga Skanderborg – Kolding IF

15.00 Herre Liga Skanderborg – Nordsjælland

18.30 U16 Pige Liga Skanderborg – Horsens

Øvrige kampe søndag:

09.30 – 2. Division U14 Piger, Skanderborg-Silkeborg UH (vi kan generobre 1. pladsen)

10.30 – 2. Division U18 Drenge, Skanderborg – Brabrand

Cafe Grøn i Hjertet har som altid søndags stadionanretninger til de ægte håndboldelskere, der tager hele programmet med.

DSC04264

 

Website Security Test