Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr i pokalen over Vejle

Webredaktør, udgivet d. 12. marts, 2013

Vejle Håndbold – Skanderborg Håndbold 18-29 (8-15)

Der stod Vejle Håndbold fra 1. division på menuen, da 6. runde i pokalturneringen skulle afgøres. Vejle er placeret på en 5. plads i 1. division, lige uden for de pladser som giver adgang til op-nedspillet, som var Vejles målsætning før sæsonen. Vejle er kendt for deres stærke forsvar i 1. division, så det var på forhånd en spændende pejling på hvordan styrkeforholdet er i denne sæson mellem 1. division og ligaen.

Liga Træner Jesper Holm havde på forhånd meldt ud, at der ikke skulle trækkes store veksler på stamspillerne, for det kommende program for at sikre ligapladsen, er vigtigere for klubben end pokalturneringen.

Den udmelding kom til at holde stik. Skanderborg startede i noget der lignede stærkeste opstilling og bragte sig foran 4-0 på ganske få minutter. Herefter blev der skiftet flittigt ud og mange af de spillere der ikke normalt spiller så mange minutter, fik masser af spilletid resten af kampen.

Kampen blev aldrig spændende, dertil var der i dag for stor forskel på de 2 hold. Vejle stod udmærket i etableret forsvar men i den anden ende kneb det gevaldigt med at spille sig igennem til brugbare målchancer, og de lidt for mange tekniske fejl blev effektivt straffet af de hurtige Skanderborg kontraløb. Føringen blev stille og roligt udbygget igennem 1. halvleg og kampen var reelt afgjort allerede ved pausen, hvor der stod 8-15 på lystavlen.

2. halvleg blev en lidt tam affære. Vejle forsøgte forgæves at komme tilbage i kampen og havde fortsat svært ved at score på den velspillende John Boye i udeholdets mål. Den sidste Vejle time-out med 12 minutter tilbage, blev brugt til et sidste desperat forsøg med en markspiller i målmandstrøjen, og det straffede John Boye straks med en scoring fra eget mål, hans første mål i Skanderborg trøjen.

De sidste 10-15 minutter spillede Skanderborg med det nok yngste hold i klubbens historie. Hele 6 stk spillere fra årgang 93, altså 1. års seniorspillere, suppleret med Michael Pedersen som den store rutinerede strateg. Christian Trans, Jesper Johannesen, Lasse Justesen, Andreas Oliver Møller Bjerre, Rasmus Klug og Buster Juul, udgjorde den historiske holdopstilling, og gennemsnitsalderen blev yderligere nedsat da U18 landsholdsspilleren Kristian Stoklund fik en flot debut i slutningen af kampen. Også stregspilleren Rasmus Klug fik flot debut i dagens kamp, efter en lang skadespause/operation der har holdt den talentfulde streg ude hele sæsonen.

Stillingen undervejs: 0-4, 2-7, 4-9, 6-13, 8-15, 11-17, 13-21, 18-29.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Peter Balling 5, Johan Hansen 4, Lasse Justesen 3, Matias Helt 3, Buster Juul 3, Morten Kirk Olesen 2, Andreas Oliver Møller Bjerre 2, Jesper Johannesen 2, Kristian Stoklund 2, Michael Pedersen 1, Kasper Povlsgaard 1, John Boye 1.

Målscorer Vejle Håndbold:

Simon B. Madsen 4, Rasmus Vandbæk 3, Michael Kabel 3, Kristian Ulriksen 2, Klaus Bundgaard 2, Thomas Munk Andersen 2, Mikkel Christensen 1.

Website Security Test