Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stor kamp af Johan Hansen

Webredaktør, udgivet d. 4. marts, 2013

Den unge færøske højrefløj Johan Hansen, startede inde for første gang i ligaen og spillede en rigtig flot kamp. 4 mål på 4 forsøg blev statistikken for U18 spilleren, der flyttede fra Færøerne og ind på SHEA for 2,5 år siden.

Johan HansenAngrebsmæssigt gik det vist rigtigt fint men jeg havde et par situationer i forsvaret hvor jeg gav Caper U. Mortensen lidt for let spil, det syntes jeg trækker lidt fra i min præstation. Jeg er jo med for at lære og det er virkeligt en kamp i dag som giver en ung spiller som mig hår på brystet. Jeg bruger alle de minutter jeg kan få på ligaholdet til at forberede min seniorkarriere der jo starter til sommer. Det giver en fin selvtillid at score på alle mine chancer i dag og jeg håber bare jeg har gjort det godt nok til at få flere minutter resten af sæsonen. En kamp som i dag giver i hvert fald mod på mere.

Website Security Test