Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg vinder af Elite Cup 2013

Kirsten B Madsen, udgivet d. 16. marts, 2013

U 16 piger elitecup 2013Sønderjyske Ungdom-Skanderborg Håndbold  25-28

Skanderborg U16 Pige Liga vinder af Elite Cup 2013

Brædstrup-Hallen lagde lørdag formiddag gulv til de jyske Elite Cup finaler. Ligeledes afholdtes DM i papegøjeræs i denne hal, så publikum var hermed fuldt stimulerede. Mest underholdende var dog kampen mellem Skanderborg og Sønderjyske, der for sjette gang i denne sæson tørnede sammen i et brag af en kamp.

Første halvleg var en forholdsvis tæt affære, hvor Sønderjyske konstant halsede bagefter med 2-3 mål. De grønne havde taget teten, men befandt sig ikke just på det sædvanlige høje niveau. Uheldigvis var første halvleg, rent angrebsmæssigt, præget af en bunke tekniske fejl.

Skanderborg fandt i pausen fornyet energi samt en tro på egne evner. Pigerne kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne, hvilket dog desværre ikke var tilstrækkeligt til at ryste de hurtige Sønderjyske-spillere af sig. Først efter 60 spillede minutter kunne de grønne ånde lettet op – stillingen lød 28-25 i Skanderborgs favør.

Stort tillykke med den fuldt fortjente titel til holdets respektive trænere, forældre, spillere og ledere.

Samtidig også et stort tillykke til super seje Suzanne Bækhøj – Årets Pokalfighter 2013.

Målscorere for Skanderborg:

Suzanne Bækhøj 9, Amalie Grøn 6, Othilia Christensen 6, Anne Woldenhof 3, Thea Riis 1, Annika Jakobsen 1, Amalie Angel 1, Marianne Dige 1.

 

Website Security Test