Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg tabte i dramatisk kamp

Kirsten B Madsen, udgivet d. 24. marts, 2013

U16 Pige Liga                                                                                

Randers HK-Skanderborg Håndbold  29-28

Drama i Randers – Skanderborg missede 2 point

Efter hæsblæsende 60 minutter samt ikke mindst en dramatisk afslutning måtte Skanderborg se sig besejret i sæsonens sidste turneringskamp. Samtidig med, at Skanderborgs piger aldrig fandt hverken momentum eller den rette indstilling i kampen, var Randers veloplagte og velforberedte.

Dog var Skanderborg umådeligt tæt på at kunne tage et enkelt point med hjem i tasken, da de i kampens sidste minutter scorede en række hurtige mål, der som sagt tilførte kampen en nervepirrende spænding.

Skanderborg ærgrede sig selvfølgelig efterfølgende over at afslutte sæsonen med en sådan skuffelse, men alt taget i betragtning har pigerne spillet en helt forrygende sæson. Det bliver fantastisk spændende at følge de super seje piger til det forestående DM, hvor de tørner sammen med andre stjernespækkede mandskaber.

Målscorere for Skanderborg:

Suzanne Bækhøj 7, Mathilde Bøgh 6, Othilia Christensen 4, Amalie Grøn 4, Thea Riis 3, Anne Woldenhof 3, Marianne Dige 1.

Website Security Test