Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg – Nordsjælland 26-24

Webredaktør, udgivet d. 10. marts, 2013

Skanderborg Håndbold – Nordsjælland 26-24 (13-13)

Det blev til en forløsende sejr i hjemmekampen mod Norsdjælland. Efter en masse tætte kampe igennem sæsonen, hvor vi hver gang har været uskarpe i afslutningen og ikke fået hentet de point vi skulle, kunne vi i dag skrive begge point på kontoen efter en spændende afslutning.

Liga (14)Nordsjælland kom til Morten Børup Halen på en desperat pointjagt for at undgå den direkte nedrykning til 1. division, og virkede også nervøse i store dele af kampen.

Skanderborg startede bedst og fik hurtigt bragt sig foran 9-4 og efter 19 minutter stod der 11-5 på scoretavlen. Her faldt der en dobbelt udvisning til Skanderborg og Nordsjælland virkede til at smide nervøsiteten over bord. 11-5 blev hurtigt ændret til 11-10 og pausestillingen endte helt lige på 13-13. En stilling gæsterne fra Nordsjælland kunne være bedst tjent med.

Efter pausen fik Skanderborg igen skabt en lille føring, der skulle vise sig at holde kampen ud. Hjemmeholdet fik mere tålmodighed i angrebsspillet og havde konstant 2-3 mål ned til gæsterne. Med 3 minutter tilbage kom Nordsjælland på 24-24 og opgøret kunne igen gå til begge sider. For første gang i denne sæson, var det Skanderborg der i dag holdt hovedet koldt og havde marginalerne på vores side. Nordsjælland smed bolden væk i deres sidste angreb med under 1 minut tilbage, og hjemmeholdet kunne til stor jubel for hjemmepublikummet slå det sidste søm i kisten til 26-24 med 2 sekunder tilbage.

Peter Balling 2012 (5)Peter Balling var fantastisk godt skydende i dagens kamp og kronede en flot indsats med 9 mål. Også målmand John Boye fik hevet en flot kamp op af hatten, foran et godt spillende forsvar.

Vi har nu 2 point ned til Viborg på 11. pladsen, og er bedst indbyrdes med Viborg med 2 spillerunder tilbage. 10. pladsen giver 2 point med over til op/ned spillet og den plads er holdets klare mål for de 2 sidste kampe, begge ude mod Mors-Thy og Aalborg.

Nordsjælland har derimod nu virkeligt ryggen mod muren. Holdet skal hente 3 point på Skive i de sidste 2 spillerunder, ellers hedder det 1. division i næste sæson.

Målscorere Skanderborg Håndbold:

Peter Balling 9, Andreas Væver 5, Kenneth Peters 4, Kasper Povlsgaard 3, Michael Pedersen 2, Mathias Helt 1, Lasse Justesen 1, Johan Hansen 1.

Målscorere Nordsjælland Håndbold:

Nikolaj Koch-Hansen 5, Morten Nyberg 4, Anders Christensen 4, Nicolai Pedersen 4, Lars Mousing 3, Hans Christian Lund 3, Kasper Kisum 1.

Udvisninger:

Skanderborg Håndbold 3, Nordsjælland Håndbold 3.

Website Security Test