Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 piger slog også SK Århus

Kirsten B Madsen, udgivet d. 8. marts, 2013

Skanderborg U 18 efter SK sejrU 18 piger Skanderborg – SK Århus 32-20 (18-6)

Fed fed fredag i Morten Børup Hallen

Skanderborgs U 18 piger beviste sent fredag, at det ikke er tilfældigt, at de ligger nr 2 i U18 Pige ligaen.

Efter en forrygende, fremragende indsats af pigerne, mødte SK Århus for anden aften i træk overmagten i form at Skanderborg Håndbold.

Skanderborg var uden den sædvanlige træner, Bo Rudgaard, der var optaget at Talenttræning for håndboldforbundet. Ved roret sammen med Mikael Jensen, var  i stedet træneren, der torsdag aften sammen med 2. divisionsdamerne slog SK Århus ud af pokalturneringen, Kim Lerche.

I kampen var der mange, mange flotte præstationer af Skanderborg spillerne, der var fart og sikkerhed i angrebsspillet, og på mål stod Freja Bossen igen fortrinligt. Emma Apel var flyttet ud på venstre fløj, og var en konstant trussel for SK Århus.

Der var ikke gået mange minutter, før Skanderborg havde sikret sig en komfortabel føring, efter 18 minutter  stod 11-4 til Skanderborg, så de mange tilskuere kunne læne sig tilbage og nyde en skøn håndboldkamp.

Skanderborg fik om noget vist at talentpigesiden i klubben sprudler. Fremtiden er grøn

U18 pigernes næste kamp er på tirsdag den 12.3 kl. 20.45 ude mod Randers

 

Website Security Test