Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pokalkamp tirsdag i Vejle

Webredaktør, udgivet d. 11. marts, 2013

6. runde i landspokalturneringen byder på et opgør mellem Vejle Håndbold fra 1. division og Skanderborg Håndbold fra herre ligaen.

Kampen spilles tirsdag kl. 19.00 i DGI Huset i Vejle.

Træner Jesper Holm;

Jesper Holm Play ItasSelvom vi lige har prøvet at deltage i Final4 i Århus for en måned siden, er pokalturneringen i denne sæson ikke noget vi vægter så højt. Vi er i en situation med en del skadede spillere og i en vigtig periode, hvor vi er ved at forberede os på op-ned spillet til ligaen. Det vigtigste for klubben er klart at forblive i ligaen, så det kommer ikke særligt belejligt med en pokalkamp i denne lidt pressede periode. Vi spiller selvfølgeligt for at vinde når vi går på banen, men det bliver primært de spillere der ikke har spillet så meget som skal trække læsset imorgen.

Vejle har ikke så meget at spille for resten af sæsonen, og de har helt sikkert en større motivation end os, når de møder et hold fra øverste række, så der venter bestemt en svær opgave.

Website Security Test