Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Peters: Tålmodighed belønnet

Webredaktør, udgivet d. 11. marts, 2013

Jernmanden Kenneth Peters var glad for de 2 point efter søndagens opgør i cigaræsken.

Det var 2 dejlige point og det er jeg meget tilfreds med. Vi fører med 11-5, og så falder vi tilbage i vores dårlige vane med at være for utålmodige i angrebsspillet.

Kenneth Peters 02 2013Nordsjælland henter os derfor igen stille og roligt og får udlignet op til pausen. Det stresser os, men heldigvis finder vi efter pausen tilbage til noget mere tålmodighed. Hver gang vi kom op på 10-12 afleveringer, så kom vi jo frem til fine chancer. Selvfølgeligt brænder vi også nogle chancer, men sådan er håndbold jo.

Jeg syntes forsvaret står fantastisk i dag, og John Boye tror jeg føler sig mere tryg bag os i dag, og det giver helt automatisk flere redninger.

Det vi skal tage med herfra i dag, er at det er så tydeligt at når vi spiller tålmodigt, så kan vi splitte modstandernes forsvar. Det er nøglen til at lave nok mål fremadrettet og det var dejligt vi i dag fandt tilbage til det.

Website Security Test