Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Peter Sommer støttekoncert

Webredaktør, udgivet d. 8. marts, 2013

Peter Sommer støttekoncert  fredag den 3. maj kl 17.30 på Capri

Der er kun 60 pladser tilbage.

Der begynder at danne sig et rigtig godt billede af en god aften, når vi ser på hvordan programmet for støttekoncerten med Peter Sommer er ved at tage form.

Peter Sommer 3Lokaliteterne bliver som tidligere nævnt på Capri i Dyrehaven Her er det lykkedes med velvillig bestand fra Skanderborg Musik Klub og Smuk Fest at få os ind på denne dato, selvom lokalerne var lejet ud til afviklingen af Made in Skanderborg, som finder sted lørdag og søndag.

Programmet starter allerede kl 17.30, hvor vi naturligvis håber på rigtig flot vejr i Dyrehaven, hvor bøgen er sprunget ud, og hvor der venter gæsterne en velkomstdrink og servering af en snack af hvedetortillas.

Kl. 18.30 vil forretten, bestående af Kylling på salatbund og ovnbagt parmaskinke med brød, stå på bordene.

For at gæsterne kan få den rigtige vin til retterne, vil Vinoble i Skanderborg præsentere deres forslag til vin og vin menu, som skal tilkøbes.

Frank Megabody

Frank Megabody

Efter forretten vil der være indslag af aftenens toastmaster og underholder Frank Megabody som har sagt ja til at deltage, og som også i løbet af aftenen vil give numre fra hans nye CD udgivelse.

Kl 19.45 vil buffeten med de 2 hovedretter være klar. Hovedretterne er Oksefilet med ovnbagte kartofler og Skinke med flødestuvede kartofler. Hertil råstegte grøntsager og Mix salat. Alt dette serveres fra buffet.

Kl. ca 20.45 vil der igen være underholdning, auktion, danseoptræden af piger fra Bekker Dans

Kl 21.15 er dessert buffeten, som består af Chokoladekage med Appelsin Is og Frisk Frugt, klar.

Kl 21.30: Barerne lukker op, hvor der kan købes øl, vand, vin og drinks.

Kl ca 21.45 så er der Peter Sommer intim koncert

Kl ca 22.45 vil der være musik med jazz og underholdningsorkesteret Keld Kedli`, og de vil,  afvekslende med DJ musik,  sørge for musik resten af aftenen.

Kl 24.00: Pølsevogn med servering af Hot Dogs

Kl ca 01.30: Så slutter vi efter en rigtig god aften.

Der er kokke fra Valby Bakke med hjælpere som har sammensat menu og laver maden, og det er folk fra senior damer og herrer som hjælper til med servering og betjening af barerne

Støttearrangementet henvender sig til vore sponsorer – deres medarbejdere og samarbejdspartnere, ligesom vore egne medlemmer og forældre til disse kan købe en billet.

På nuværende tidspunkt er der allerede solgt 190 billetter af de 250 der udbydes.

Prisen for velkomstdrink, 5 retters menu, Hot dogs samt al underholdning er 550,- excl drikkevarer.

Bestilling af billetter og nærmere info hos Jens Christensen 4073 1655 – jch@skanderborg-haandbold.dk

Website Security Test