Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg – Nordsjælland

Webredaktør, udgivet d. 9. marts, 2013

2 hold der trænger til point i duel

Nicolaj Krickau kommer her med sit sædvanelige bud på den spændende kamp søndag eftermiddag mod Nordsjælland.

Nicolej KrickauNordsjælland er ude hvor de umiddelbart skal bruge point for at bevare troen på at undgå nedrykning, mens vi slås for at få sejre med over i nedspillet og dermed 2 point med over. Disse facts garanterer drama i cigaræsken i morgen.

Spillemæssigt er det uden tvivl 2 modpoler der mødes. Nordsjælland, som er meget tålmodige, bygger langsomt op og vil helst ikke have højt tempo i kampen mod hjemmeholdet. Vi vil over isen og have så højt tempo som overhovedet muligt. Og netop duellen om tempokontrollen bliver særdeles afgørende. Vi kan ikke kontrollere, hvor længe de vil spille, men vi kan kontrollere hvor meget eller hvor lidt, det skal påvirke os og det bliver en vigtig mental nøgle. Morten Nyberg er pt i spidsen med godt spil for Nordsælland og ham skal vi kunne matche, så vores keepere får bedst mulige betingelser.

Angrebsmæssigt skal vi virkelig udfordre dem på ydersiderne, så de ikke kan stå så tæt som de ønsker.

Vi håber på stort drama i en uden tvivl 50-50 kamp i cigaræsken i morgen!

Kampen spilles kl. 15.00 i Morten Børup Hallen

Website Security Test