Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt BSV-Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 3. marts, 2013

Mandag aften står der en af sæsonens helt svære opgaver på menuen, når vi drager mod Silkeborg og møder DM sølvvinderne fra BSV. Nicolej Krickau har sat følgende ord på mødet mellem ligaens næststørste og næstmindste budget.

Nicolej Krickau 2012 (3)Kampen mandag i BSV bliver en kamp hvor man må kalde det David mod goliat. BSV kommer fra en meget meget overbevisende kamp på Mors, hvorimod vi kommer med en række nederlag. Dog kommer vi også med 47-49 minutters godt spil mod Tvis i onsdags, og det skal vi klart forsøge at bruge konstruktivt. Vi er på jagt efter tegninger, præstationer, fysisk overskud og andet der kan bruges, når nedspillet starter. Da vi ikke ser ud til at komme ind i det med et væld af sejre, så skal vi selvfølgelig finde elementer vi kan bygge på.

BSV skal vi angribe med stor fight og vilje til at tage klø og ofre sig i returløbet osv. Alle de parametre hvor vi selv kan bestemme om vi vil være dygtigere end BSV.

Upåagtet vi skal møde en meget stærk modstander med nogle helt andre forudsætninger end os, så glæder os til at spille i BSV og mærke stemningen i den nyrenoverede arena i Silkeborg.

Kampen spilles mandag aften kl. 19.00 i JYSK arena, Silkeborg.

Website Security Test