Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Ajax – Skanderborg Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 26. marts, 2013

Så går det løs…

Nicolej Krickau 2013Når vi imorgen drager til Bavnehøj hallen, er det med fin optimisme trods et lidt sløjt forår.

Ajax København har præsteret på rigtig højt niveau i denne sæson og kan uden tvivl spille op med de resterende hold i puljen. Ajax København har et meget varieret og aggressivt forsvar, to dygtige målmænd, en skarp kontrafase og en super stærk hjemmebane. Umiddelbart alle de ingredienser alle eksperter på tv, giver som opskriften på sejr. Vi har dog stor tro på, at vi kan matche Ajax offensive forsvar. Vi har typer der passer godt til mellem distance spillet som deres jugoslaviske 3-2-1 vil være, men også typer der kan udfordre Ajax på speeden, hvis de er helt fremme i 3-3. Vælger de 6-0 har vi jo spillet rigtigt meget imod det i ligaen de sidste 2 sæsoner.

Alt i alt bliver det uden tvivl rigtigt svært i Bavnehøj hallen, men vi føler vi har midlerne til at vinde, hvis vi får rytme og flow ind i tingene. Et flow som Ajax selvfølgelig med krig og fight vil forsøge at ødelægge, og når alt kommer til alt, så bliver det også krig og fight der afgør hver eneste af disse kvalifikationskampe. Selvfølgeligt blandet med de små taktiske ting der vil komme i løbet af kampene. Vi er eks. forberedt på at Ajax med stor sandsynlighed spiller 7 mod 6 i perioder og det er spændende hvordan det påvirker kampens forløb.

Vi forventer en spændende kamp med masser af nerve, i en forhåbentligt fyldt Bavnehøj Hal, hvor der bliver garanti for god underholdning.

Kampen fløjtes igang kl. 17.45 af Morten Døssing og Daniel Overby, med Jørn Møller Nielsen som observatør.

 

Website Security Test