Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mors-Thy – Skanderborg 28-25

Webredaktør, udgivet d. 17. marts, 2013

Liga 2013 (8)

På papiret en åben kamp mellem 2 mandskaber der de sidste sæsoner, har lagt i samme område af liga tabellen. Mors-Thy måtte undvære Kasper Køser til dagens kamp, mens udeholdet igen måtte stille hold uden en håndfuld spillere, heriblandt målmand Jonas Hansen, der stadig ikke er klar efter sin lyskenskade.

Kampen startede helt lige og de første 15 minutter lykkedes det begge hold at lave 6 mål. Der var masser af tekniske fejl fra begge sider og ingen af de 2 målmænd fik rigtigt fat i noget i åbningen af kampen. Christian Trans kom ind fra bænken og præsterede vores første redning efter 13 minutter, på straffekast fra Mors-Thy topscorer Morten Balling. Efter 20 minutter fører vi 8-9 men Mors-Thy sluttede af med en god periode og vandt de sidste 10 minutter 5-1 og kunne dermed gå til pause foran 13-10.

Efter pausen fortsatte den tætte kamp, dog med Mors-Thy foran med 2-3 mål. Peter Balling udgjorde konstant en trussel mod sin barndomsklub og også samspillet med Kasper Povlsgaard fungerede i perioder godt. Forsvarsspillet var kampen igennem dog ikke på vanligt niveau, og den skadede Kenneth Peters må siges at være savnet i dagens opgør. Efter 13 minutter måtte Buster Juul helt uforståeligt ud i 2 minutter, blot 1 minut efter han var kommet på banen. Længere skulle der ikke til for at han havde gjort sig upopulær hos den ene af kampens dommere,  der vanen tro ikke skal have skyld for at favorisere de i dagens anledning røde Skanderborg drenge.

Peter Balling 2012 (6)Ingen af de 2 hold fandt nogensinde ind i et angrebsmæssigt flow og det blev ikke gjort nemmere af at vi havde markering for passivt spil i stort set hvert angreb. De 2 chancer vi havde i overtal blev ikke udnyttet og sammenlagt tabt 2-3 og vi manglede generelt gode præstationer i vort angrebsspil. hvor Peter Balling i for store perioder reelt var enmandshær.

I slutfasen var hjemmeholdet stadig foran med et par mål. Med 7 minutter igen var stillingen 24-22 og trods forsøg med en ekstra markspiller på banen i angrebet, lykkedes det ikke at nå helt op. Vi måtte indkassere et nederlag på 28-25, og da Viborg samtidigt vandt stort i Århus, er vi nu pludseligt i overhængende fare for ikke at holde vores 10. plads og dermed få 2 point med i op/ned-spillet.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Peter Balling 7, Kasper Povlsgaard 5, Andreas Væver 4, Michael Pedersen 3, Matias Helt 2, Jesper Johannesen 1, Johan Hansen 1, Lasse Justesen 1, Andreas Oliver Møller Bjerre 1.

Målscorer Mors-Thy Håndbold:

Marcus Mørk 5, Jac Karlsson 5, Einar Hrafnsson 4, Thomas Bruhn 4, Jørgen Rasmussen 3, Tobias Ellebæk 2, Morten Balling 2, Jesper Meinby 2, Asbjørn Madsen 1.

Udvisninger: Mors-Thy 2, Skanderborg Håndbold 3.

Website Security Test