Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Michael P: Lauge trådte i karakter

Webredaktør, udgivet d. 5. marts, 2013

Jeg syntes egentligt vi spiller okay i store dele af kampen i dag. De har nogle spillere der virkeligt træder i karakter i 2. halvleg, og her tænker jeg mest på Rasmus Lauge. Han får lagt nogle hårde tryk og kommer på kant, næsten hver gang han har bolden. Vi kommer til at afslutte for hurtigt og bliver for ivrige for at spille bolden ind til stregen, og så gik det for hurtigt den anden vej igen.

Michael Pedersen 2012For os var det lidt en gratis kamp, at møde nr. 2 i ligaen på udebane også set i lyset af, at vi mangler en del spillere i dag. Jeg må rose Johan Hansen, der ikke brænder en eneste afslutning og Jesper Johannesen gør det også rigtigt godt specielt i 1. halvleg.

Jeg spillede ikke så godt før pausen. Jeg følte ikke jeg lige ramte den rigtige timing, og jeg følte vi kom til at spille lidt for langsomt. Efter pausen blev timingen lidt bedre for mit vedkommende og vi spillede lidt flere ting som ligger bedre til mig.

Nu glæder vi os til på søndag hjemme mod Nordsjælland, det bliver en rigtig spændende kamp, hvor vi forhåbentligt kan komme på tavlen igen, det trænger vi til nu.

Website Security Test