Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Michael P: Jeg følte jeg kunne afgøre det

Webredaktør, udgivet d. 28. marts, 2013

Michael Pedersen spillede sin måske bedste kamp i Skanderborg trøjen og var også ganske tilfreds med både egen indsats og de 2 point efter kampen.

Michael Pedersen 2012 (2)Jeg havde en underlig fornemmelse allerede under opvarmningen. Jeg syntes jeg følte mig tryg og jeg havde en fornemmelse af at jeg kunne afgøre kampen i dag. Det har taget lang tid at finde ind på holdet i Skanderborg, men jeg føler at det bliver bedre og bedre for hver kamp nu. Disse knald eller fald kampe ligger nok også godt til mig, det ligner mere den rolle som jeg havde i Skive hvor meget var lagt på mine skuldre.

I slutfasen sagde jeg til Matias Helt, at han bare skulle give mig bolden, for jeg følte at jeg kunne afslutte angrebene da det skulle afgøres. Egentligt burde deres meget offensive forsvar ikke ligge så godt til mig i dag, men det gik vist ok alligevel.

Jeg fik lavet 6 mål, men jeg syntes egentligt mit mål lige inden pausen burde tælle dobbelt, så jeg syntes bare vi skal skrive 7 mål i dag.

Website Security Test