Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tabte med håndbremsen trukket

Kirsten B Madsen, udgivet d. 19. marts, 2013

SHEA logoU18 Pige Liga​​​ ​

Randers HK-Skanderborg Håndbold 25-24 (10-11)

Skanderborg Håndbold-Aalborg DHU 27-28 (17-14)

Skanderborg med håndbremsen trukket

Kampen om at komme til DM-semifinale er ovre, og Skanderborgs piger trak nitten.

Blot tre mål kunne have gjort forskellen og sikret holdet adgang til DM-dysten i stedet for FCM, som nu sammen med SK Aarhus skal kæmpe mod Rødovre og HØJ fra Sjælland om det danske mesterskab i den højeste række for U18-piger.

Det lå ellers lige for næsen, men at nå så langt kræver sejre, og det kunne Skanderborgholdet ikke kæmpe sig til i de to sidste kampe mod Randers og Ålborg.

“Lige så meget pigerne spillede med håndbremsen sluppet i storsejren 8. marts over SK Aarhus, lige så meget var den trukket tirsdag aften i Randers. Vi spillede meget forkrampet og havde svært ved at finde rytme i angrebet. I de små glimt, hvor vi ramte noget timing, rytme og fart, scorede vi, men det skete desværre alt for sjældent,” fortalte træner Mikael Jensen, der roste U16-spilleren Amalie ‘Nips’ Grøn for at gøre det super godt på venstre fløj. Samme gjorde Sofie Amalie Skovsager i den modsatte side ligesom Caroline Theill, der satte godt fart i angrebet.

“Selvom vi ikke nåede det normale niveau, var vi alligevel meget tæt på at få point, men meget symptomatisk var vi ikke skarpe nok i afgørende situationer,” tilføjede træneren.

I kampens døende minutter uddelte dommerne to direkte røde kort til to Randersspillere, begge begået mod Skanderborgs Marie Aamand Sørensen.

Målscorere for Skanderborg:

Amalie Nips Grøn 6, Sofie Amalie Skovsager 5, Marie Aamand Sørensen 5, Nicoline Berthelsen 3, Louise Andresen 2, Emilie Løvendorf 1, Emma Apel 1, Alberte Thorsted 1.

________________________________________________________________

Tre dage senere, fredag aften, gjaldt det så den sidste turneringskamp, hvor Ålborg kom til Morten Børup Hallen. Kravet var en sejr, hvis Skanderborgpigerne skulle kunne drømme om DM. Desuden skulle Ålborg slå FCM i omkampen, som i skrivende stund endnu ikke er spillet.

I Skanderborg blev det en meget tæt kamp, som vippede til Ålborgs side i kampens sidste minutter.

“Vi fik kæmpet, fightet og spillet os ud. Det var klart bedre end i Randers. Men selvom vi egentlig fik os spillet frem til gode chancer, så brændte vi for meget, og når kampen er så tæt, er det de berømte små marginaler, der bliver afgørende, og der var vi ikke skarpe nok. Marie Aamand Sørensen gjorde det super godt i begge ender, men der var for få perioder, hvor vi fik skabt noget godt i angrebet, fordi det tit blev for individuelt,” sagde træner Mikael Jensen.

Holdet er med nederlaget definitivt ude af spillet om DM-semifinale.

“Vi må erkende, at SK Aarhus og FCM har været skarpere end os. Specielt SK har været utroligt stabile, og det er forskellen på dem og os. Vi har i nogle kampe præsteret på et meget højt niveau, mens vi i andre kampe har underpræsteret, så det er fuldt fortjent, at det er de to hold, der går i semifinalen,” sagde Mikael Jensen.

Målvogterpladsen blev delt mellem Freja Bossen og Sofie Dengsøe, der havde flere store redninger.

Målscorere for Skanderborg:

Marie Aamand Sørensen 6, Sofie Amalie Skovsager 4, Emma Apel 4, Christina Mikkelsen 4, Nicoline Berthelsen 3, Emilie Løvendorf 2, Alberte Thorsted 2, Caroline Theill 2.

 

 

Website Security Test